Következő mérkőzések
Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

idezojelek

A Fidesz ebben a kerületben visszaveheti az irányítást, Gyurcsányék megijedtek

V. Naszályi Márta gonoszkodni próbált, de nem jött össze neki.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

A kampányfinisben vagyunk, ilyenkor fel lehet azért azt mérni, hogy melyik kerületekben lesz nagy harc a polgármesteri pozíciókért. A várnegyed baloldali polgármestere, V. Naszályi Márta az egyik olyan regnáló kerületi vezető, akinek bizony komoly félnivalója van, hiszen a teljesítményével finoman szólva nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Ezúttal a Klikk TV Mélyvíz című műsorában próbálta magyarázni a szánalmas bizonyítványát és természetesen, ha már mikrofont kapott azonnal belerúgott a kormánypártba is:

„A mostani választásnak az a legnagyobb tétje, hogy visszajön-e a 2019 előtti fideszes »mutyivilág«, vagy meg tudják őrizni az elért eredményeket.”

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ezt mondta V. Naszályi Márta rezzenéstelen arccal. Az általa elmondottakkal szemben érdemes a valóságot is bemutatni. Csak néhány dolog, ami napvilágra került a polgármester asszony áldásos tevékenysége kapcsán:

  • Kilencvennapos hosszabbításokkal, pályáztatás nélkül, alacsony bérleti díjért adta ki a V. Naszályi Márta-féle városvezetés az I. kerület egyik legértékesebb üzlethelyiségét, amellyel mintegy ötvenötmillió forinttal károsította meg a helyieket – mutatott rá a Fidesz kerületi polgármesterjelöltje. Böröcz László szerint az ellenzéki városvezető átgondolatlan és felelőtlen vagyongazdálkodást folytat, így baloldali üzleti köröknek lehetősége van visszaélni különböző kiskapukkal.
  • A Budapest I. kerületi többségét képviselő polgári közösség a napokban megdöbbenéssel értesült arról, hogy a baloldali V. Naszályi Márta titokban sokmilliós jutalmakkal tömte ki a hozzá hűséges, a hivatali fizetési listán már amúgy is kitartott elvtársait – írta a Fidesz a közleményében.
  • Nagyjából nyolcvanmillió forintot fizetett ki az I. kerületi önkormányzat egy cégnek, amelynél V. Naszályi Márta férje alkalmazottként dolgozik – mondta el Varga Dániel, az I. kerület kormánypárti önkormányzati képviselője.
  • Böröcz László elmondta, 2022 őszétől kezdve, amióta a Fidesz többségben van a testületben, V. Naszályi Márta úgy próbálta meg blokkolni a testületet, hogy nem engedte tárgyalni a fideszes javaslatokat, ennek pedig az lett a vége, hogy az addigi jegyző nem volt partner a játékban, akivel a polgármester össze is veszett. Ennek a következménye lett az, hogy a VIII. kerületből korábban elküldött jegyző, Czukkerné Pintér Erzsébet Lamperth Mónikával együtt április elsején érkezett meg a budavári önkormányzathoz. A Gyurcsány-kormány korábbi belügyminisztere jelenleg V. Naszályi Márta polgármester főtanácsadójaként funkcionál az I. kerületben évi hatmillió forintért.

Ezek után még V. Naszályi beszél mutyivilágról. Nevetséges és egyben felháborító. Nincs több kérdés, Gyurcsányék joggal aggódhatnak.

Borítókép: V. Naszály Márta (Fotó: Teknős Miklós)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

Levél egy volt barátomnak

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Globalista diktatúra Európában

Fricz Tamás avatarja
Fricz Tamás

Új politikai korszak a választás után

Ambrus-Jobbágyi Zsófia avatarja
Ambrus-Jobbágyi Zsófia

Magyar Péter kártyavára szépen lassan kezd omladozni

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.