Következő mérkőzések
Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

idezojelek

Összeállt a csapat Orbán legyőzésére, kezdhetünk félni?

Nem eszik olyan forrón a kását!

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

Dobrev Klára és a DK nagy hajrába kezdett. Elég nagy lehet most a futkosás Gyurcsányéknál, nem állhat valami fényesen a kampányuk. Dobrev a hajánál fogva előrángatott egy mondvacsinált ügyet a köztársasági elnökről, ami láthatóan nem érte el a közvélemény ingerküszöbét. A Sándor-palota egyértelmű válaszából pedig az is kiderült, hogy jogi lépések várhatóak a hamis vád ügyében és a Magyar Ügyvédi Kamara is kiállt Sulyok Tamás mellett. Nem csoda ez a kapkodás, hiszen kudarcnak tűnik a DK minden megmozdulása, üzenete.

Dobrevtől az elmúlt időszakban láttunk és hallottunk már cifra dolgokat. A DK árnyék-miniszterelnöke elmondta többek azt a blődséget, hogy Orbán Viktor veresége (?) esetén előre hozott országgyűlési választást fognak elérni. Ez nem volt más, mint a saját szavazóinak a lenézése, hiszen az köztudott, a magyar miniszterelnök nem indul önkormányzati képviselőnek vagy polgármesternek, de a Fidesz EP-listáján sem szerepel, így veszíteni sem tud. Tehát oltári nagy kamu az egész. 

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Dobrev ámokfutása, úgy látszik, itt nem állt meg, besült a köztársasági elnöknek szánt bombája, ezért ismét előkapta a jó öreg Európai Egyesült Államok dumáját:

„Mi, magyarok sem érünk kevesebbet, mint más európai, mert nekünk is jogunk van a jóléthez. Az Európai Egyesült Államokban végre azok lehetnék, akik mindig is lenni akartunk. Ha te is így gondolod, akkor június 9-én szavazz a DK–MSZP–Párbeszéd közös listájára."

Már éppen kezdtem volna megijedni Klára asszony határozottságán, amikor rábukkantam a Facebook-oldalán egy képre, ahol összeállt a baloldali csapat Orbán legyőzésére. A történelmi léptékű képen a független, objektív újságíróból előbb DK-képviselővé, majd árnyékkormány-szóvivővé avanzsált Kálmán Olga, a hadsereg leépítését céljául tűző honvédelmi árnyékminiszter Vadai Ágnes és maga Gyurcsány Ferenc felesége Dobrev Klára mosolyog.

Ezek után megnyugodtam: nem eszik olyan forrón a kását, nem létezik olyan forgatókönyv, hogy ez a levitézlett brigád labdába rúgjon június 9-én.

Borítókép: Kálmán Olga, a DK árnyékkormányának szóvivője, Vadai Ágnes árnyékminiszter és Dobrev Klára árnyékminiszterelnök  (Forrás: Dobrev Klára Facebook)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

Levél egy volt barátomnak

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Globalista diktatúra Európában

Fricz Tamás avatarja
Fricz Tamás

Új politikai korszak a választás után

Ambrus-Jobbágyi Zsófia avatarja
Ambrus-Jobbágyi Zsófia

Magyar Péter kártyavára szépen lassan kezd omladozni

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.