idezojelek

Daniel Freund gusztustalan támadása Orbán ellen, megszólalt a magyargyűlölő

Nincs új a nap alatt.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined
Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

A német zöld EP-képviselő rendszeresen bírálja Orbán Viktort, ezúttal is felháborodott posztban tiltakozott a magyar miniszterelnök békemissziója miatt:

„Most, hogy az első két hétben mindenkivel találkozott, nem lehetne csak úgy megszakítani a magyar elnökséget, és átadni a lengyeleknek?! Jobb lenne Európának, a demokráciának és Ukrajnának”

VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Freund rendszeresen fröcsög Magyarország ellen. Januárban Kocsis Mátéval rúgta össze a port, de a Fidesz frakcióvezetője rendesen kiosztotta, miután a balliberális európai parlamenti képviselő legutóbb közösségi oldalán azt kérdezte: Kicsoda Kocsis Máté?

„A legnagyobb magyar politikai közösség parlamenti frakcióvezetője volnék, kedves Daniel. A kérdése mögött húzódó felsőbbrendűség-tudat az, amire tegnap is utaltam. De, ami fontosabb: tanuljon meg tisztelettel beszélni a hazámról! Köszönettel.”

A magyarfóbia azonban nem ok nélkül alakult ki a német szélsőbaloldali képviselőnél. Freund úr öt évig dolgozott a Soros-alapítványnál, valószínűsíthető, hogy ott szívta magába a magyargyűlöletet. Ezért éli meg Orbán Viktor minden lépését súlyos traumaként.

Nincs új a nap alatt.

Borítókép: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök érkezik, mielőtt tárgyal Alexander De Croo belga miniszterelnökkel Brüsszelben 2024. július 1-jén. A találkozó keretében a magyar miniszterelnök hivatalosan is átvette az Európai Tanács soros elnökségét a következõ hat hónapra (Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Bayer Zsolt avatarja
Bayer Zsolt

Ursula von der Leyen szájára vette ’56-ot

Deák Dániel avatarja
Deák Dániel

Törékeny a globalista uralom

Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Szent István elborzadna Pressmantől

Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

Gyurcsány és a kisszerszám

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.