Késsel fenyegetőzött egy részeg férfi Siófokon

A vádlott az elfogyasztott alkoholtól egyre agresszívabb lett.

Forrás: Bama2024. 07. 20. 18:24
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A férfi 2024 májusában magánéleti problémái miatt feldúlt állapotban érkezett a siófoki sörözőbe, ahol – miközben szálláslehetőség után érdeklődött – szeszes italt kezdett fogyasztani – derült ki a vádiratból, közölte a Bama.

A vádlott az elfogyasztott alkoholtól egyre agresszívabb lett, ezért a söröző pultosa egy idő után megtagadta a kiszolgálását. A férfi ekkor elővett egy 5-6 cm pengehosszúságú kést, azzal fenyegetni kezdte a pultost, majd a kiszolgálópultba, ezután pedig a teraszon lévő egyik asztalba és padba szúrt a késsel.

– írták.

Az ügyészség a vádlottat gyorsított eljárásban a Siófoki Járásbíróság elé állította. A bíróság a tárgyalás során a férfit az ügyészi váddal egyezően mondta ki bűnösnek, és egy év börtönbüntetésre ítélte, melynek végrehajtását háromévi próbaidőre felfüggesztette.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.