Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Kilökte a barátnőjét a tizedikről egy férfi

Vádat emeltek a büntetett előéletű elkövetővel szemben.

2024. 07. 02. 9:44
Budapest, 2024. június 12.
Online csalásokkal gyanúsított bûnszervezet tagjai elleni rendõrségi rajtaütés Budapesten 2024. május 22-én. Kilenc helyszínen 70 rendõr hajtotta végre májusban azt az akciót, amelynek eredményeként online csalásokból származó 436 milliós vagyont foglaltak le és nyolc gyanúsítottat fogtak el Pest vármegyei gazdaságvédelmi nyomozók, köztük az online csalásokat irányító ügyvédet is. Az ügyvédet és hét társát információs rendszer felhasználásával elkövetett többrendbeli csalás, valamint pénzmosás bûntettével gyanúsították meg.
MTI/Mihádák Zoltán
Fotó: MTI/Mihádák Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Emberölés miatt emeltek vádat egy büntetett előéletű, letartóztatásban lévő elkövető ellen, aki kilökte a barátnőjét egy tizedik emeleti lakás ablakából – közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Főügyészség.

A vádirat szerint a harminchárom éves férfi barátnőjével és édesanyjával költözött tavaly januárban az édesanyja által bérelt győri panellakásba, a tizedik emeletre. Időközben ideköltözött még az édesanya unokája is a családjával, így a lakásban hatan éltek. A férfi és barátnője viszonya tavaly márciusra megromlott, és a férfinak lett egy új kapcsolata is, emiatt sokszor veszekedtek.

A vádlott és a sértett tavaly márciusban egy reggel ismét veszekedtek, dulakodtak, majd a férfi kijött a szobából. A nő sírni kezdett, és az ablakot is kinyitotta, amit az egyik otthon lévő családtag észrevett, és szólt is a férfinak. A vádlott visszament a szobába, üvölteni kezdett a sértettel, majd megragadta, és kilógatta az ablakon. A nő küzdött, megpróbált visszamászni, de nem sikerült, és

a tizedik emeletről lezuhant. A nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Ha a férfi beismeri tettét és lemond a tárgyalásról, 14 év szabadságvesztést és tíz év közügyektől eltiltást kaphat. Az ügyben az érdemi döntést várhatóan a Győri Törvényszék fogja meghozni.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Mihádák Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.