Komoly tervekkel készül a visszatérésére Donald Trump

Az elnökjelölt egyeztetéseket folytatott a magyar miniszterelnökkel.

Forrás: Facebook2024. 07. 20. 11:31
TRUMP, Donald
Milwaukee, 2024. július 17. Donald Trump volt amerikai elnök, a Republikánus Párt elnökjelöltje a republikánusok elnökjelölõ országos gyûlésének második napi ülésén a Wisconsin állambeli Milwaukee Fiserv Forum sportcsarnokában 2024. július 16-án. MTI/AP/Paul Sancya Fotó: Paul Sancya
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Hála a Jóistennek, hogy nem engedte, hogy megöljék. Ez azt jelenti, remélem, hogy a Jóistennek tervei vannak az elnökkel, és mi más lehetne a Jóisten terve egy ilyen háborús időben, mint az, hogy valaki hozzon már békét, és ő a béke elnöke volt” – mondta Orbán Viktor a Kossuth rádió Jó reggelt Magyarország! című műsorában.  

A miniszterelnök kiemelte, tárgyalásokat folytatott Donald Trump republikánus elnökjelölttel, és szót ejtettek gazdasági kérdésekről is. 

Az amerikai elnök mögött dolgozó, számára gazdasági programot, meg külpolitikai programot író csapattal nekünk régről nagyon jó kapcsolataink vannak. Mondhatnám, hogy részt veszünk ebben a programírásban

– jelentette ki a miniszterelnök, majd hozzátette, a családpolitika és a migráció területén Magyarországnak és a magyar kormánynak komoly tekintélye van. 

Vannak kis és nagy dolgok is, nem lehet pontosan tudni, persze a gazdaságban mi a kicsi, mi a nagy, de például az, hogy a borravalót, azt Amerikában nem fogják adóztatni, ha Trump elnök nyer, az rendkívül figyelemreméltó. Itt, Magyarországon sem látom annak szükségét, hogy a borravalót adóztatni kellene

– tette hozzá Orbán Viktor. 

Borítókép: Donald Trump volt amerikai elnök, a Republikánus Párt elnökjelöltje (Fotó: MTI/AP/Paul Sancya)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.