Különös szokás okozta Zsiga halálát az Ipolyban

Vámosmiklósnál történt a tragédia.

Forrás: BorsOnline2024. 07. 15. 18:10
egész nap Zsigmondot keresték az Ipolyban Fotó: Vámosmikola Önkormányzati Tűzoltóság
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Még hétfő délben is keresték a szlovák és a magyar kutató-mentők és búvárok Zsigmondot, azt a 41 éves férfit, aki vasárnap kora délután merült el az Ipolyban Vámosmikolánál – értesült a BorsOnline

A portál információi szerint a kőművesként dolgozó Zsiga beugrott a mély folyóba, utána viszont senki nem látta. Miután észrevette a barátja, Gergő, aki vele ment, hogy eltűnt, azonnal segítségért rohantak. A kutatók estig folytatták az összehangolt keresést, a helyiek egy emberként segítették a csapatok munkáját, ki csokival, ki itallal, ki pizzával érkezett a partra.

Zsiga azért ment a folyóhoz Gergővel, hogy különleges technikával halat fogjon a növények gyökerei között. Zsiga gyakran halászgatott így, ráadásul remek úszónak is tartják a barátai. Egy másik barátja, János, úgy véli, hogy a férfi nadrágja elakadhatott a gyökerek között és ez okozhatta a vesztét. 

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.