Három holttestet találtak az egyik vármegyében, a rendőrség a lakosság segítségét kéri

Kemény idők járnak arra.

Forrás: Kemma2024. 07. 15. 16:04
a Környei-tó Fotó: Környei Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesület/Facebook
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ismeretlen személy holttestére bukkantak vasárnap délután négy óra környékén a Környei-tóban – adta hírül közösségi oldalán a Környei Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesület. 

Hozzáfűzték, a helyszínen a rendőrség, a mentőszolgálat és a tatabányai hivatásos és a környei önkéntes tűzoltók vettek részt a vízbe fulladt férfi testének a kiemelésében. A rendőrség vizsgálja az elhunyt személyazonosságát és a halála körülményeit – közölték. 

A Kemma beszámol arról is, hogy Észak-Komáromban történt egy tragédia vasárnap, ott valaki vízibiciklizés közben esett bele a Holt-Vágba. A testét búvárok hozták a felszínre. Meg nem  erősített információk szerint egészségügyi probléma is okozhatta a tragédiát. A baleset körülményei egyelőre nem tisztázottak, így a vizsgálat jelenleg is zajlik.

Szombaton egy nő holttestét találták meg, az azonosításban a rendőrök a lakosok segítségét kérik.

Az ismeretlen női holttest 161-165 centiméter magas, 51-60 kilogramm, vékony testalkatú, rövid, ősz hajú. Megtalálásakor fekete bokacsizmát, zöld nadrágot, világos kék blúzt és kockás sapkát viselt. 

 

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.