Magyar Péter az EFOTT-on is hozta a formáját, leleplezést ígér a Fidelitas

Hazudott és még gyáva is a Tisza Párt alelnöke a Fidesz ifjúsági szervezete szerint.

2024. 07. 15. 17:12
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Hallod-e te, Magyar Péter? Nem elég, hogy hazudsz, de gyáva is vagy!” – írta közösségi oldalán a Fidelitas a Tisza Párt alelnökének EFOTT-on történt alakításáról. Mint felidézték, Magyar megjelent a Fidelitas-sátornál, pont akkor, amikor szinte mindannyian a politikai ifjúsági szervezetek vitáján voltak egy másik helyszínen. 

„Önelégülten fotózkodtál a Fidelitas-sátor előtt a nálunk lazító fesztiválozókkal, akik valóban nem voltak fidelitasosok, ezért nem is volt mit tagadni rajta – ahogy azt a posztodban hazudod. Ennek a képnek ez az igaz története” – öntöttek tiszta vizet a pohárba. 

A Fidelitas posztja szerint azonban történt ott más is.

Szeretnéd, hogy meséljünk a viselkedésedről is?

– szegezték a kérdést Magyarnak. 

Zárásul megjegyezték, hogy a Tisza Párt EP-képviselője szerintük nemcsak gyáva, hanem hazudik is. 

„Hozta a formáját… kettőt találhattok, kibe állt bele először a sátorban…” – írta sokat sejtetően egy kommentelő a poszt alatt. 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.