Magyar Pétert megválasztották a Tisza Párt elnökévé

A párt eddigi elnöke, Szabó Attila a jövőben tiszteletbeli alapító elnök lesz.

2024. 07. 22. 15:03
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Magyar Pétert a Tisza Párt tisztújító közgyűlése hétfőn a párt elnökévé választotta – adta hírül közösségi oldalán a baloldal új vezetője. Mint írta, alelnökei Radnai Márk, a párt operatív vezetője és Tarr Zoltán, az európai parlamenti delegációjuk vezetője lesz. 

A párt eddigi elnöke, Szabó Attila a jövőben tiszteletbeli alapító elnök lesz. Magyar Péter bejelentette azt is, hogy a párt új alapszabályának és SZMSZ-ének elfogadása után, várhatóan novemberben, rendkívüli tisztújító kongresszust tartanak, amelyen megválasztják a párt új vezető testületének tagjait, figyelve arra, hogy a nők egyenlő képviselettel rendelkezzenek minden poszton.

Mint arról a Magyar Nemzet is beszámolt, a Tisza Párt új elnöke mellett az alelnököknek sem feddhetetlen a múltjuk: Tarr Zoltán korábban egy 115 milliós, közpénz elszámolásával kapcsolatos ügybe keveredett, Radnai Márk pedig korábban az ujjai eltörésével fenyegetett meg egy újságírót, amiért nem értékelte az egyik előadását.

 

Borítókép: Magyar Péter, Radnai Márk és Tarr Zoltán (Forrás: Facebook)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.