Megvan, mikor nyit újra a debreceni reptér

A polgármester friss hírekkel jelentkezett.

Forrás: Facebook2024. 07. 15. 11:41
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A jövő hét második felében újra képes a légiforgalom fogadására a debreceni repülőtér – derült ki Papp László polgármester bejegyzéséből, amelyet közösségi oldalán tett közzé.

A reptéren járt a debreceni polgármester. Fotó: Facebook/ Papp László

A polgármester azt írta, az első javítási munkálatokkal már elkészültek a repülőtéren, a munkálatokat pedig személyesen tekintette meg. – Megnyugtató volt látni, hogy az első ütemmel a kivitelező végzett. A második ütem befejezése jövő hét elejére várható,

így a jövő hét második felében újraindulhat a forgalom

– olvasható a bejegyzésben.

 

Egy járatot törölni kellett

– A légitársaságokkal együttműködésben eddig 10 induló és 10 érkező járatot sikerült átirányítani a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre, azonban egy tegnapi londoni járat törlése elkerülhetetlenné vált – írta Papp László, majd hozzáfűzte:

Ez a haváriahelyzet is ráirányította a figyelmet arra, hogy a Debreceni Nemzetközi Repülőtér milyen fontos szerepet tölt be a régió és a város közlekedési, gazdasági és turisztikai életében.

– Mindannyian azon dolgozunk, hogy a problémákat mielőbb elhárítsuk és senki üzleti útja vagy nyaralása ne hiúsuljon meg – írta a polgármester, és megköszönte az utazóközönség által tanúsított türelmet és megértést.

Borítókép: Debreceni repülőtér (Fotó: Facebook/ Papp László)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.