Mutatjuk mit tehet, ha felháborította az olimpiai megnyitón történt kereszténygyalázás

Tiltakoznak a konzervatív érdekvédők, bárki csatlakozhat hozzájuk.

Forrás: CitizenGO2024. 07. 30. 18:36
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Tiltakozunk a 2024-es párizsi olimpián hitünket ért durva sértéssel szemben – adta hírül a CitizenGO konzervatív érdekvédelmi szervezet a honlapján, ahol mindenki aláírásával támogathatja a tiltakozást. Úgy vélekedtek: 

megaláztak minket a világ színpadán! A  2024-es párizsi olimpia nyitóünnepségén a keresztény hitünket a legmegalázóbb módon nyilvánosan kigúnyolták.

„Meztelen és transzgender egyének, valamint drag queenek gyalázták meg az utolsó vacsora emlékét, amit még nézni is gyomorforgató és visszataszító volt. A hitünket ért sértés alávaló és szégyenteljes, ami ellen tennünk kell valamit. Elég volt! Ez a groteszk látvány minden szent értékünket megsértette, így nem maradhat válasz nélkül” – fejezte ki felháborodását a konzervatív szervezet.

Szerintük most jött el az idő a mozgósításra és az erőik egyesítésére. Túl gyakori a tétlenség, miközben megtiporják és kigúnyolják keresztény hitet, de ezzel betelt a pohár. Ha csendben maradnak, akkor a hitük és keresztény szimbólumok állandó paródiává válnak, amelyet a queer, LMBTQ és transzgender lobbik népszerűsítenek a globalista vezetők és a radikális baloldal támogatásával. 

„Ne hagyjuk magunkat becsapni, mert ez egy szándékos keresztényellenes paródia volt, amely megalázta a hitünket. 

Úgy látják, hogy könnyű célpont vagyunk, így amíg közösen meg nem állítjuk őket, folytatni fogják. Ez a hitünk megvédéséről szól, valamint arról, hogy ilyen nyílt istenkáromlás soha ne ismétlődhessen meg” – fogalmazott a CitizenGO.

Hangsúlyozták, megengedhetetlen, hogy ilyen obszcén módon szentségtelenítsék meg Jézus Krisztust. Ha most csendben maradnak, azzal azt az üzenetet küldik, hogy az ilyen tiszteletlenség elfogadható. Arra kérik a szimpatizánsaikat, hogy most adják nevüket a tiltakozáshoz, és mutassák meg a Nemzetközi Olimpiai Bizottságnak (NOB), valamint az olimpiai játékok szponzorainak, hogy a keresztények nem tűrik el Jézus és a keresztény hit ilyen súlyos sértegetését. „A hitünket kigúnyolták és megalázták ezeken az olimpiai játékokon, ezért cselekednünk kell. Sürgősen követeljük a NOB-tól, hogy kérjen bocsánatot, valamint adjon írásos garanciát arra, hogy ilyen soha többé nem fordul elő!” – közölték a konzervatív érdekvédők.

 

A petíció

A petíció, amelyhez az állampolgárok támogatását kérik, jelen cikk születésének pillanatában közel 188 ezer aláírásnál tart, a következő cél a 200 ezer aláírás elérése. A szignatúrák száma rohamléptekben nő, így reális esély van arra, hogy a szervezet még ambíciózusabb célt tűzzön ki.

A petíció:

„Tisztelt Nemzetközi Olimpiai Bizottság Tagjai!

E levélben szeretném kifejezni mélységes felháborodásomat a 2024-es párizsi olimpia nyitóünnepsége során elkövetett sértő cselekedetek miatt. Az utolsó vacsora emlékének drag queenekkel, transzgender és meztelen egyénekkel történt meggyalázása közvetlen és aljas támadás volt a keresztény hit ellen. Ez nem egyszerű tévedés volt, hanem egy szándékos keresztényellenes paródia, ami a keresztények megalázására irányult.

Különösen megdöbbentő, hogy fiatal gyermekek is részt vehettek ebben a sértő előadásban. Miért engedi a NOB a gyermekek szexualizálását ilyen előadásokban? Miért lehetett egy gyermek is jelen a meztelen férfi mellett? 

Miért kellett ezt a jelenetet gyermekek millióinak látnia a képernyők előtt? Ez mélységesen nyugtalanító, és azonnali magyarázatot igényel.

Felszólítom a NOB-ot, hogy haladéktalanul és nyilvánosan kérjen bocsánatot ezekért a sértő cselekedetekért, még az olimpiai játékok vége előtt. Az olimpiai játékoknak a kultúrák közötti egységet és tiszteletet kellene szimbolizálni, ám a NOB ebben a kötelességében kudarcot vallott, amikor lehetővé tette programjában a keresztényekkel szembeni nyílt ellenségességet.

Nyomatékosan kérem, hogy tegyenek azonnali lépéseket e súlyos probléma kezelésére.”

Borítókép: A botrányos megnyitó egyik legvisszataszítóbb pillanata (Forrás: X)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.