Nincs megállás: minden lehetséges csatornán célba vette a gyerekeket az LMBTQ-lobbi

Újabb felületen támadja a nemzetközi baloldal a kisgyermekek mentális egészségét.

2024. 07. 29. 17:45
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Ben és Peter szeretik egymást. Ők melegek.”– ezt a mondatot kell összerakniuk előre megadott szavakból azoknak, akik angolul szeretnének tanulni a Duolingo nyelvtanuló applikációban – hívta fel a figyelmet közösségi oldalán Bohár Dániel.

A Megafon riportere felhívta a  figyelmet arra, hogy a gyerekek nagyon szeretik a Duolingo nevű applikációt, hiszen játékos formában gyakorolhatnak szinte bármilyen idegen nyelvet.

Miért kell már egy nyelvtanuló alkalmazásban is ezt tolni?

– mutatott rá kérdésével Bohár Dániel az egész pályás letámadás tényére, majd hozzátette: nem ez volt az egyetlen ilyen tematikájú feladat. 

Mint arról a Magyar Nemzet is beszámolt, legutóbb a párizsi olimpián kaphatott egy jó nagy dózist a nagyérdemű az LMBTQ-propagandából. A kritikák szerint a szervezők erősen átitatták a rendezvényt gender-ideológiával, és sokan úgy vélik: az est felháborító mélypontja Az utolsó vacsora című Da Vinci-festmény drag queen paródiája volt.

Borítókép: Képernyőkép a Duolingo-applikációból (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.