Pszichológushoz viszi édesanyja a szolnoki kalandparkban bántalmazott kisfiút

A kisfiú, Roli és édesanyja élete teljesen felfordult a kalandparkban történt bántalmazás óta. A fiú azóta is magát hibáztatja, amiért az edző felrúgta őt, így az édesanyja pszichológushoz szeretné vinni, hogy feldolgozhassa a történteket.

2024. 07. 23. 18:04
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az egész országot megrázta annak a kisfiúnak az esete, akit egy nyári táborban felrúgott a tábort vezető karateedző, Agócs Tibor a szolnoki kalandparkban. A család élete teljesen felfordult a történtek óta. 

Sok jó szándékú ember próbál segíteni, hogy a kisfiú pozitív élményekkel gazdagodjon, de Roli érzi, hogy édesanyja nagyon feszült a történtek óta. Ráadásul nem csak a kedves emberek találják meg a családot. Vannak, akik bántó szándékkal keresik meg őket, amit nehezen viselnek.

A szörnyű esetről egy videó is készült, Roli édesanyja is ebből tudta meg, hogy mi történt a fiával (Fotó: Szolnoki Városüzemeltetési Kft.)

Az édesanya próbál sokat beszélgetni kisfiával a történtekről, de ahogy ő fogalmaz, Rolinak több időre van szüksége, hogy az ilyesmit feldolgozza. Éppen ezért pszichológus segítségét is kérni fogja az asszony, illetve továbbra is várja, hogy Agócs Tibor személyesen keresse meg őket, és mondja el a kisfiának, hogy nem ő volt a hibás és nem tett semmi rosszat.

Kaptam tőle egy sms-t, hogy a hónap végén hazaérkezik a nyaralásról és a bocsánatunkat kéri. Én elfogadtam a bocsánatkérését, de mondtam neki, hogy nem tőlem kell kérnie, hanem a fiamtól, aki nekem nem hiszi el, hogy nem ő tehet róla, hogy az edző felrúgta. A fiam mind a mai napig kérdezgeti, hogy akkor nem ő volt-e a hibás és a rossz, amiért ezt kapta. Ezért azt akarom, hogy Agócs Tibor maga mondja el Rolinak, hogy nem ő tehet arról, ami történt, és hogy nem követett el semmi rosszat

– nyilatkozta a Borsnak az édesanya, aki úgy érzi, bármilyen rossz is az, ami a gyermekével történt, az ugyanolyan rossz neki, ami azóta zajlik az életükben.

– Mi szürke életet éltünk és most fel van bolydulva minden. Érzi rajtam a feszültséget, semmire nincs időnk, csörög a telefon megállás nélkül, megállítanak az emberek, táborból viszem őt a rendőrségre, majd vissza a táborba, ehhez mi nem vagyunk hozzászokva. Felfordult az életünk. Nem tudom, hogy ezt meddig lehet bírni – tette hozzá az asszony. Arról is beszámolt, hogy fizikailag Roli jól van, de érzi rajta az édesanya, hogy valami nincs rendben.

Rég volt ennyire ragaszkodó Roli. Most újra alig akarja elfogadni, hogy ott hagyom őt egy táborban, folyton engem keres, nehéz neki nélkülem. De jól van, mosolyog, jól érzi magát, a többit azonban szakemberre bízzuk. Most már nyugalmat szeretnénk, mert ami most van, nem segít neki

– hangsúlyozta az anyuka. – Nem érdekel, mi lesz Agócs Tiborral, csak nekünk újra nyugtunk legyen, békében élhessünk – tette hozzá az édesanya.

Borítókép: A szörnyű esetről videó is készült, Roli édesanyja is ebből tudta meg, mi történt a fiával (Forrás: Szolnoki Városüzemeltetési Kft.)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.