Radnai szerint Magyar Péter – miközben még 2022-ben is önfeledten ünnepelte a kétharmadot – már tíz éve is a Fidesz ellen volt + videó

Magyar Péter két éve részt vett Tusnádfürdőn a Bálványosi Nyári Szabadegyetemen, ezt megelőzően a Fidesz eredményváróján önfeledten mulatott, és még Novák Katalin köztársasági elnök beiktatásán is részt vett. Pedig állítása szerint „orrbefogva” szavazott a Fideszre.

2024. 07. 30. 14:24
Magyar Péter Forrás: Képernyőkép
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Radnai Márk, a Tisza Párt alelnöke élő Facebook-videóban mesélte el, hogy Magyar Péter korábbi barátnője mondta neki, hogy már tíz éve azt tervezi Magyar, hogy kiáll a nyilvánosság elé. Ő pedig ezt készséggel el is hitte neki. 

Pedig több felvétel is tanúskodik arról, hogy Magyar Péter aktívan részt vett a Fidesz rendezvényein, többek között feltűnik egy, a korábbi felesége, Varga Judit által két évvel ezelőtt feltöltött videójában, ami Tusványoson készült, és több fénykép is készült róla Novák Katalin beiktatásán.

Magyar Péter ráadásul nem is olyan régen még azt mondta, hogy „orrbefogva” szavazott 2022-ben a Fideszre. Egy, az eredményvárón készült felvételen ennek ellenére jól látszik, hogy önfeledten táncol és ünnepli az újabb kétharmadot.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.