Rálőtt a szomszédasszonyára egy férfi

A nő súlyosan megsérült.

2024. 07. 23. 16:03
Forrás: Magyarország Ügyészsége
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Légpuskával lőtt rá a szomszédasszonyára egy férfi, mert a nő rendszeresen szóvá tette a férfi kutyájának utcára szökdösését. A Kunszentmiklósi Járási Ügyészség súlyos testi sértés miatt emelt vádat a férfival szemben – közölte a Bács-Kiskun Vármegyei Főügyészség.

A vármegyei községben élő idős férfi hosszabb ideje haragos viszonyban volt a szomszédasszonyával a férfi kutyája miatt. Az asszony tavaly áprilisban ismét hazazavarta a kutyát. Ezután a férfi észrevette szomszédját a saját háza előtt, és légpuskával kétszer rálőtt a tőle harminc méterre lévő nőre.

Fotó: Magyarország Ügyészsége

A légpuskából kilőtt egyik lövedék a sértett bal alkarjába fúródott, a másik lövedék nem ért célt. Az asszony nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett, a lövedéket műtéti úton kellett eltávolítani.

Az ügyészség a férfit súlyos testi sértéssel vádolja, és ezért próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetést, valamint a légpuska elkobzását indítványozza. Ügyében a Kunszentmiklósi Járásbíróság fog dönteni.

Fotó: Magyarország Ügyészsége

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.