Rengetegen közlekednek Budapest és a Balaton között, lezárás keseríti az életüket

De a többi úton sem jobb a helyzet.

2024. 07. 10. 16:20
Fotó: Varga György
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Több baleset is történt az M5-ös autópályán Budapest felé – közölte az Útinform. Mint írták, a lajosmizsei szakaszon egy személygépkocsi szalagkorlátnak ütközött, ezért a 71-es kilométernél a külső sávot lezárták. Kunszállás térségében pedig egy autószállító tréler keresztbe fordult az autópályán, ami miatt a 104-es kilométernél a belső sávon halad a forgalom.

Az M7-es autópályán a Kőröshegyi völgyhídon, a 119-es és 123-as km között fix munkavégzés miatt a belső sávot zárták le mindkét oldalon. A munkavégzés mögött egy-két kilométeres a torlódás Budapest felé, és a másik irányba is egyre növekszik, hiszen a hőségben rengetegen vették az irányt a Balaton felé.  

Akik valami miatt hazafelé tartanak, azoknak egy másik lezárásra is oda kell figyelniük. A Budapest felé vezető oldalon, burkolatfelújítás miatt lezárták a 30-as kilométernél levő Martonvásári csomópont lehajtóágat. Kerülni a 42-es kilométernél lévő Kápolnásnyék csomóponton keresztül lehet a 7-es főút felé.

A 33-as főúton, Hortobágy és Tiszafüred között, egy személygépkocsi és egy kisbusz ütközött össze, az 59-es kilométernél a fél útpályát lezárták.

Az M1-es autópályán, a főváros irányába, Győr elkerülő szakaszán az M19-es autóúti csomópontban felújítási munka miatt lezárták a lehajtóágat. Kerülni a 112-es kilométernél lévő 813-as főúti csomóponton keresztül lehet a város felé.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Varga György)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.