Súlyos baleset miatt késnek a vonatok

Emberéletet is követelt a karambol.

2024. 07. 18. 7:08
ILLUSZTRÁCIÓ (Fotó: MTI/Katona Tibor)
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elgázolt egy embert a Záhonyból Debrecenbe tartó személyvonat Nyíregyházán, a Kótaji útnál csütörtökön hajnalban – közölte az MTI-vel az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) .

A vonaton mintegy százötvenen utaztak, a Mávinform a Facebook-oldalán azt írta, a személyvonat utasait a Szabolcsi Tekergő expresszvonatra szállították át, azzal utazhattak tovább. A vonat Záhonyból Debrecenbe 3.55 órakor indult; a Nyíregyháza és Sóstóhegy közötti balesetet követő helyszínelés és vágányzár miatt a két állomás között átmenetileg nem közlekedtek a vonatok. Kora reggelre a szakaszon befejezték a vágányzári munkákat, így egy vágányon újraindult a vonatközlekedés, bár a helyszínelés ideje alatt a 

Záhony–Nyíregyháza–Debrecen vonalszakaszon meghosszabbodik a vonatok menetideje

 – írta a Mávinform.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Katona Tibor)
 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.