„Szélhámosok egymás közt” – Hont is reagált Magyar és Pulai csörtéjére

Hont András kendőzetlenül tálalta a véleményét.

2024. 07. 31. 15:32
MAGYAR PéterStrasbourg, 2024. július 16.
Magyar Péter, a Tisza Párt EP-képviselõje érkezik a párt sajtótájékoztatójára Strasbourgban a júniusi választások eredményeképpen létrejövõ Európai Parlament (EP) alakuló ülésének napján, 2024. július 16-án.
MTI/Purger Tamás
Fotó: MTI/Purger Tamás
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Zárul vs árad, avagy szélhámosok egymás közt – írta közösségi oldalán Hont András. A publicista arra reagált, amit már a Magyar Nemzet is megírt, hogy Magyar Péter és Pulai András egy közvélemény-kutatási eredményről beszámoló reggeli cikk miatt egymásnak esett. 

Pulai András egyébként a választások előtt szokott rendre arról értekezni, hogy zárul az olló az ellenzék és a Fidesz között, az eredmény azonban eddig mindig Fidesz-kétharmad lett ezen esélylatolgatások után. Magyar Péter pedig rendre azt próbálja sugallni, hogy az egész ország mögötte áll, és erre azt a képet használja, hogy árad a Tisza (így hívják a pártját), ez eddig egy 30 százalékos listás eredmény elérésére volt elég a legutóbbi EP-választások alkalmával. 

Majdnem annyira izgulok, mint az imént véget ért magyar–olasz kardon. (Nem)

– írta a publicista, utalva a nemrég véget ért olimpiai kardpárbajra, amiben a magyar csapat legyőzte olasz ellenfelét.

A Tisza Párt elnöke és a Publicus Intézet igazgatója közötti szóváltás azért alakult ki, mert Magyar Péternek nem tetszett a belvárosi randalírozásáról szóló felmérés és annak eredménye. A Tisza Párt elnöke egyre nyomatékosabban igyekezett a Publicus-vezért hazugnak beállítani és hitelteleníteni az intézet méréseit. Pulai András szerint Magyar Péter csak próbálja a számára kellemetlen dolgokat, ügyeket eltüntetni a nyilvánosságból vagy diszkreditálni azokat úgy, hogy nekiáll bullyingolni mindent és mindenkit, akinek az adott ügyhöz köze van. 

Tény, hogy Magyar Péter gyakorlatilag bárkit propagandistának nevez, és volt már arra is példa, hogy kivonult az ATV stúdiójából, mert azt kérték tőle, hogy ne hazudjon a csatornáról. 

Borítókép: Magyar Péter (Fotó: MTI/Purger Tamás)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.