Következő mérkőzések
Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Videó is van arról, amint a lopott taxi drogos sofőrje a forgalommal szemben hajtott

Benne a cikkben.

Forrás: TikTok2024. 07. 04. 15:54
Budapest, 2024. július 4.
Sérült jármûvek az Árpád hídon, ahol összeütközött három autó 2024. július 3-án. A balesetben hárman életüket vesztették.
MTI/Mihádák Zoltán
Sérült jármûvek az Árpád hídon, ahol összeütközött három autó 2024. július 3-án. Fotó: MTI/Mihádák Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nagyon valószínű, hogy egy TikTokon terjedő videón a szerda éjszaka az Árpád hídon történt baleset egy apró részlete látható, egészen pontosan az, amint az ellopott taxi sofőrje a forgalommal szemben halad. 

Az éjszakai tragédiából annyi látható a felvételen, hogy elképesztő sebességgel tart Budáról Pest irányába a forgalommal szemben egy taxi – a videó 5-6. másodperce környékén –, amelynek a vészvillogója be van kapcsolva, és nem nehéz észrevenni azt sem, hogy a forgalommal szemben haladó jármű jócskán túllépte a hídon érvényben levő 70 kilométeres sebességkorlátozás maximumát.

Nagyából a 24. másodperc környékén látható, hogy a másik sávban baleset történt, majd a videó végén már egy helyszínre érkező mentőautó is feltűnik. 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.