Világbajnok fagyikészítő mester alkotásait kóstolhatjuk ebben a magyar városban!

A Fazekas Ádám által készített kézműves fagylaltok mindegyike elcsíphető ebben a fagyizóban.

2024. 07. 07. 22:14
Forrás: HEOL
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Heves Vármegyei Hírportál, a HEOL arról kérdezte olvasóit vasárnap délelőtt, hogy szerintük a vármegyében hol van a legjobb fagyi. Rövid idő alatt rengetegen osztották meg kedvenc fagyijuk lelőhelyét. Volt, aki szerint Tarnaleleszen a Fodor fagyizó az, mások a füzesabonyi Kert Cafét javasolták, illetve a Sarokház cukrászdát Poroszlón, de többen szavaztak az egri Sárvári és Marján gombócaira, illetve az Olasz és a Harmos fagyizókra is. Persze olyan is akadt, aki szerint szubjektív, kinek mi a legjobb. Az egyik olvasójuk viszont arra hívta fel a figyelmet, hogy

Hevesen szerinte nem csak a vármegye, de az ország, sőt talán a világ egyik legjobb fagylaltja kapható, ugyanis egy világbajnok cukrász kreációit is ehetjük ott a nagy melegben.

– Kelet-Magyarországon szinte az első és egyetlen viszonteladóként, a NUTS Grillterasz & Borbár Étterem által üzemeltetett Mackó Fagylalt fagyizó idén júniusban sikeresen kezdett együttműködésbe a Fazekas & Fazekas cukrászdával.

Fazekas Ádám világbajnok fagylaltkészítő mester az országos megmérettetés nyerteseként jutott ki a Gelato Festival World Masters világversenyre, amit Olaszországban, Bolognában rendeztek. Frutta di Pistacchio elnevezésű pisztáciás málnás fagylaltjával lett győztes, emellett 2024-ben kiérdemelte, hogy a Gelato Festival World Ranking világranglistáján a legjobbnak bizonyuljon.

Az általa készített kézműves fagylaltok mindegyike elcsíphető a hevesi fagyizóban, akár kehelyből vagy egyedülálló, Fazekas Ádám által kiválasztott tölcsérekből – osztotta meg az édesszájú közönséggel a hölgy.

Borítókép: Hevesi cukrászda (Forrás: HEOL)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.