Akkora hacacáré lesz a Hősök terén, hogy teljesen megbénul a közlekedés

Rendezvény miatt forgalomkorlátozásra kell számítani szombat este a Hősök terén és környékén, így az Andrássy úton, a Kós Károly sétányon, a Dózsa György úton és az Állatkerti körúton; egyes autóbuszok és trolibuszok módosított útvonalon járnak majd – tájékoztatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtökön az MTI-t.

Forrás: MTI2024. 08. 29. 19:06
illusztráció Fotó: MTVA/Jászai Csaba
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A korlátozásokra azért van szükség, mert a Budapesti Fesztiválzenekar ingyenes komolyzenei koncertet ad a Hősök terén.

A rendezvény miatt 16.30-tól 21 óráig lezárják az Állatkerti körutat a Gundel Károly úttól a Hősök teréig, a Hősök terét a Kós Károly sétánytól a Dózsa György útig és a Kós Károly sétány centrum felé tartó sávját a Hermina úttól a Hősök teréig.

Továbbá 18.30-tól 20.30-ig lezárják a Hősök terét körben, az Andrássy utat a Bajza utca és a Dózsa György út között, a Kós Károly sétányt mindkét irányba, az Olof Palme sétányt a Zichy Mihály utca és a Hősök tere között, valamint a Dózsa György utat a Városligeti fasor és a Podmaniczky utca között.

A BKK-járatok a Szondi utca és a Podmaniczky utca között közlekedhetnek – tették hozzá.

A korlátozások érintik a 105-ös, a 210B, a 20E, a 30-as, a 30A, a 79-es és a 230-as autóbuszokat, továbbá a 75-ös és a 75A trolibuszokat. A közlekedési változásokról a BKK Info oldalon lehet tájékozódni, az utazás megtervezéséhez pedig érdemes a BudapestGO alkalmazást használni – olvasható a közleményben.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.