Áramkimaradás volt a debreceni sebészeti klinikán

A sajtóban megjelentekkel ellentétben egy műtét sem szakadt félbe emiatt.

Forrás: MTI2024. 08. 31. 16:40
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Műszaki hiba okozott áramkimaradást a Debreceni Egyetem (DE) klinikai központjának sebészeti klinikáján szombat reggel – tájékoztatta az egyetem sajtóközpontja szombat délután az MTI-t.

A biztonságos betegellátás érdekében az intenzív osztályról tizenöt, az általános sebészeti osztályról nyolc beteget szállítottak át a klinikai központ más betegellátó egységeihez, ahol ellátásuk zavartalanul folytatódott – írták a közleményben.

Az egyes hírportálokon megjelentekkel ellentétben az áramszünet miatt nem kellett műtétet megszakítani, az érintett időszakban nem végeztek operációt a sebészeti klinikán

– jelezték. 

Az áthelyezett betegeknél szombat délután viziteltek, amelyen Szilvássy Zoltán professzor, a DE rektora, és Szabó Zoltán professzor, a klinikai központ elnöke is részt vett – írta a sajtóközpont.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.