„Az olimpiai megnyitó nem lehetett más, mint egy keresztények ellen elkövetett ideológiai támadás”

Nacsa Lőrinc reagált a kritikán aluli olimpia megnyitóra.

2024. 08. 10. 10:45
NACSA LõrincHungarian Ministerial Commissioner for Coordinating Religious Tourism Action Plan and MP Lorinc Nacsa speaking at the signing of the partnership agreement on the launch of a specialized training course in religious tourism at the Eszterhazy Karoly Catholic University in Eger, Hungary on June 14, 2024 (Photo: MTI/Janos Vajda)
Fotó: Vajda János
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Az egész ország alig várta, hogy elkezdődjenek az ötkarikás játékok, és újra együtt szoríthassunk a magyar sikerekért. A párizsi megnyitó azonban nem a sport ünnepéről szól elsősorban, hanem a genderlobbi erejéről és terjeszkedéséről – kezdte új Facebook videóját Nacsa Lőrinc. 

Kereszténydemokrata Néppárt frakciószóvivője úgy folytatta, hogy 

a legjobban várt sportesemény megnyitóján nőnek öltözött szakállas férfiak vonaglottak, és szándékosan, nadrágból kilógó nemi szerveket mutogattak az egész világnak. Az utolsó vacsora istenkáromló kigúnyolása a transzvesztitákkal, a Jézus Krisztust alakító leszbikus nővel pedig minden határon túlmegy.  

– Ez az a pont, amikor nekünk, kereszténydemokratáknak kötelességünk, a balliberális félremagyarázások ellenére is tisztázni: az olimpiai megnyitó nem lehetett más, mint egy keresztények ellen elkövetett, tudatos provokáció és ideológiai támadás – hangsúlyozta.

Arra is felhívta a figyelmet, hogy 

a szervezőbizottság részéről látták a nyitóünnepségre vonatkozó terveket, a jeleneteket átnézték, és az ünnepséget is számos alkalommal lepróbálták az illetékesek jelenlétében. 

– Mi, kereszténydemokraták ezért arra hívunk mindenkit, hogy álljunk ki minden felületen alapvető értékeink mellett, és harcoljunk értük! Büszkék vagyunk arra, hogy Szent István királyunk ezer évvel ezelőtt szilárd alapokra helyezte a magyar államot, és hazánkat a keresztény Európa részévé tette. A KDNP, karöltve a Fidesszel, továbbra is azért dolgozik, hogy Magyarország egy keresztény ország maradhasson – jelentette ki. 

Nacsa Lőrinc arra a botrányos olimpiai megnyitóra reflektált, amiről korábban már a Magyar Nemzet is beszámolt.
 

Borítókép: Nacsa Lőrinc (Forrás: MTI/Vajda János)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.