Az Orbán-kormány több minisztere is előadást tart a hétvégén, itt lehet élőben nézni

Rogán Antal, Szijjártó Péter és Lázár János is fellép a Tranzit fesztiválon.

2024. 08. 23. 9:29
Tranzit fesztivál 2023
Forrás: Tranzit
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vasárnapig tart az idei Tranzit fesztivál, amelyen a szokásoknak megfelelően több előadás, vita és beszélgetés várja az érdeklődőket. Akik nem tudnak személyesen részt venni a rendezvényen, követhetik az eseményeket a Hír TV-n, a hirtv.hu-n, valamint a Videa oldalán – olvasható a csatorna honlapján megjelent cikkben. 

A Hír TV a fesztivál pénteki napján 10.30-tól élőben közvetíti Rogán Antal Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter Vihar, sziget – A magyar gazdaság esélyei a veszélyek korában című előadását, valamint 15.30-tól Orbán Balázs és Schiffer András vitáját.

Holnap 10.30-tól pedig élőben lesz látható Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter előadása, ami a Hol a helyünk? – Magyarország külpolitikai mozgástere nevet viseli. 

Szombaton 14 órától tekinthető meg Lánczi Tamás, a Szuverenitásvédelmi Hivatal vezetője és Ligeti Miklós, a Transparency International Magyarország jogi igazgatója közötti vita. 

Öt órától pedig Lázár János építési és közlekedési miniszter előadását közvetítik.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Tranzit)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.