Baleset történt az M7-esen, több kilométeres a dugó

Forgalmi és közlekedési információk kedd délelőtt.

2024. 08. 06. 11:17
Fotó: MTI/Krizsán Csaba
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az M7-es autópályán Letenye felé, a velencei pihenőnél baleset történt. A 44-es kilométernél a sérült járművek már csak a leállósávot foglalják el, de a torlódás továbbra is közel hét kilométeres – közölte az Útinform. Aki teheti, a 30-as kilométernél lévő Martonvásár/Gyúró és az 52-es kilométernél lévő Székesfehérvár-kelet/Agárd csomópont között a 7-es főúton kerüljön.

Egy személygépkocsi busszal ütközött Zala vármegyében, a Karmacs–Jánosháza összekötő úton, Óhíd és Kisgörbő között. A 16-os kilométernél félpályás korlátozás van érvényben.

 

Munkavégzés az utakon

Az M1-es autópályán Hegyeshalom felé, Bicske térségében szalagkorlátot javítanak. A 41-es kilométernél lezárták a belső sávot, a munkavégzés mögött lassulásra, torlódásra kell számítani.

Az 1-es főúton, Győr nyugati felében felújítják a Rába feletti Béke hidat. A fél útpályát lezárták. Az áthaladási elsőbbséget táblákkal és közlekedési lámpákkal szabályozzák. Napközben a 127-es kilométernél mind a két irányból torlódásra kell számítani.

Debrecen átkelési szakaszán, a Homokkerti felüljárón aszfaltoznak, emiatt a 47-es főút és a 4-es főút csomópontjánál napközben torlódásokra lehet számítani.

Az 55-ös főúton, a Bajai Duna híd közelében javítják a burkolatot. A 105-ös és a 110-es kilométer között több szakaszon a fél útpályát lezárják és jelzőőrök irányítják a forgalmat.

A magyar–szlovák határ északi oldalán a felvidéki Nagymegyer és Medve települések között befejeződtek az útfelújítási munkálatok. Ezért a tavaly májusban érvénybe léptetett három és fél tonnás súlykorlátozás és a nagy kerülőút a komáromi, monostori Duna-híd felé is érvényét vesztette, megszűnt. Tehát a Győrtől északra fekvő 14-es főúti, medvei Duna-hídon a személy- és teherforgalom is már korlátozás nélkül kelhet át.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: MTI/Krizsán Csaba)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.