Egy alig kétéves kisgyermek ragadt egy autóban Szegeden, a tűző napon

Két rendőr segített végül kiszabadítani a gyermeket.

Forrás: Police.hu2024. 08. 26. 21:41
Forrás: POLICE.HU
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy közel kétéves kisgyermek ragadt egy autóban Szegeden az egyik bölcsőde előtt, a tűző napon. A Szegedi Rendőrkapitányság két szolgálatirányítója sietett a segítségére.

Péntek délután egy édesanya éppen a bölcsődéből vitte volna haza a gyermekét, amikor a kisfiára véletlenül rázáródott az autó. A kétségbeesett nő hiába próbálta, nem bírta kinyitni az ajtókat, ezért azonnal hívta a rendőrséget.

A rendőrök kiérkezéséig több szülő is vízzel locsolta a járművet, hogy az nehogy felforrósodjon. Batki István Ádám rendőr-főtörzsőrmester végül egy kalapáccsal törte be az ablakot, és kimentette a kisgyermeket, akinek szerencsére nem esett baja.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.