Élet és halál között lebeg a fiú, akit áramütés ért, miután a vonat tetején ugrált

Utazni akartak, de inkább a vonatról ugráltak.

Forrás: HAON2024. 08. 21. 15:21
vasút, sín,lllusztráció
illusztráció Fotó: Pexels
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Felmászott egy tehervonat tetejére, majd áramütés ért egy 15 éves fiút a berettyóújfalui vasútállomáson vasárnap – értesült a Haon. A portál megkereste a MÁV sajtóosztályát, akiktől úgy tudják, bár augusztus 18-án, vasárnap a négy fiatal azért ment a vasútra, hogy utazzanak, de lekésték a vonatot, és a tiltó jelzések ellenére a teherkocsik tetejére is felmásztak, azokról ugráltak. 

Egyikük ugrás közben olyan közel került a felsővezetékhez, hogy áramütés érte, így ő lezuhant a kocsi tetejéről. A mentőket a társai értesítették, életveszélyes sérülésekkel a helyi kórházba, majd a nagyfokú égési sérülései miatt további ellátásra egy másik kórházba szállították.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.