Elmentek a Balatonhoz kipakolni egy nyaralót

Ameddig az egyik lopott, addig a másik őrködött.

2024. 08. 29. 7:17
bilincs
Fotó: pexels
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Fonyódi Járási Ügyészség vádat emelt két többszörös visszaeső férfi és egyikük élettársa ellen, akik 2024 májusában Fonyódra utaztak, hogy betöréseket hajtsanak végre – derült ki a lapunknak elküldött közleményből.

A vádlottak egy nyaralót szemeltek ki, amelyet tulajdonosai éppen elhagytak. Miközben a férfiak az ingatlanba hatoltak be, a nő a kocsiban maradt és figyelt, hogy időben jelezzen, ha a tulajdonosok visszatérnének. A férfiak felfeszítettek egy ablakot, és közel 600 000 forint értékű tárgyakat, köztük ékszereket, márkás lábbeliket és elektronikai eszközöket vittek el. Az ellopott tárgyaknak csak egy része került elő. 

Egy gyűrű, amit elvittek Forrás: Somogy Vármegyei Főügyészség

Az ügyészség a férfiakra fegyházbüntetés kiszabását, míg a nő esetében felfüggesztett börtönbüntetést indítványozott.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.