Eltűnt egy kamasz fiú a Mosoni-Dunában, már csak a holttestét találták meg + videó

Tegnap délután óta keresték a mentőcsapatok.

2024. 08. 15. 11:47
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Halálos áldozatot követelt a folyó Kimlénél: szerdán helybeli kamaszfiúk mágnessel horgásztak a Mosoni-Dunán, amikor egyikük eltűnt – írja a Győr-Moson-Sopron vármegyei hírportál.

A kamasz szerda délután barátaival mágnessel horgászott a folyóban. A mágnest testére kötötte, ez akadhatott el, és húzta a víz alá. Társai azonnal segítségére siettek, felnőtt is a keresésére indult, továbbá riasztották a 112-es segélyhívót is.

Forrás: Kisalföld

A helyszínre érkeztek a mosonmagyaróvári hivatásos és a hédervári, ásványrárói és kimlei önkéntes tűzoltók is. Mintegy tizenöt hajóegység kereste éjfélig, majd abbahagyták a keresést. Hajnalban újból a felkutatására indultak, végül kevéssel reggel nyolc óra előtt

egy helybeli találta meg a holttestet.

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a kérdéses esettel kapcsolatban a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság rendkívüli haláleset okán közigazgatási hatósági eljárást indított, amelynek keretében vizsgálják az eset körülményeit.

Borítókép: A mentősök a Duna-parton (Forrás: Kisalföld)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.