Havas olyat mondott Milák Kristófra, hogy arra mindenkinek felugrik a szemöldöke

Ismét megmondta a tutit a „nagytudású” műsorvezető.

2024. 08. 13. 18:29
havas henrik, milák krisóf
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Van egy olimpiai bajnokunk, világcsúcstartónk, és nem tudunk róla semmit, mert elzárkózik és rejtélyeskedik – mondta a Frisshírek podcastben Havas Henrik, aki Serényi Péter sportújságíróval Milák Kristófról is beszélgetett. A Mandiner beszámolója szerint Havas megkérdezte Serényitől: 

– Normális ez a gyerek szerinted?

Serényi erre azt felelte: szerinte a szó szoros értelmében véve nem az. – Nem normális. Most már azt is mondják rá, hogy autista. Hogy ez így van-e vagy sem, azt orvosokra bíznám, hogy állapítsák meg – mondta, hozzátéve, hogy szerinte Milák egy különleges egyéniség, „akinek különleges agya van, és olyan alkat, hogy nem lehet sehova…”

Mire Havas a szavába vágott:

ez már azt jelenti, hogy az elmebeteg és a zseni közötti határmezsgye

Havas szerint „Milák ne sértődjön meg, ha esetleg ezt az adást megnézné, merthogy igen, ezt gondoljuk róla”. Serényi szerint  azonban az olimpiai bajnok úszó nem néz meg semmit és nem is olvas híreket magáról.

 

Borítókép: Havas Henrik (Forrás: YouTube)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.