Holttestet találtak a Körösben

A férfi holttestét kajakozók találták meg.

Forrás: Békés Vármegyei Hírportál2024. 08. 01. 19:50
Budapest, 2019. június 11.
Motorcsónakkal elviszik a balesetben elsüllyedt Hableány turistahajó roncsából a Margit hídnál kiemelt holttestet 2019. június 11-én. A Hableány május 29-én süllyedt el a Margit hídnál, miután összeütközött a Viking Sigyn szállodahajóval. A fedélzeten 35-en utaztak, 33 dél-koreai állampolgár és a kéttagú magyar személyzet. Hét embert sikerült kimenteni, hét dél-koreai állampolgár holttestét pedig még aznap megtalálták.
MTI/Balogh Zoltán
Fotó: MTI/Balogh Zoltán
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Holttestet találtak csütörtökön Doboz-Szanazug közelében, a Körösben – Közölte a Békés vármegyei hírportál. A portál olvasóinak értesülését már a rendőrség is megerősítette. Az eltűntet az Orosházi Rendőrkapitányság kereste. A férfi holttestét kajakozók találták meg, 

idegenkezűség nem merült fel.

A Magyar Nemzet korábban már beszámolt arról, hogy egy ember hétfőn a Balatonban vesztette életét. A 85 éves kaposvári férfi a fonyódi Tungsram-strandon feltehetően rosszul lett és elesett a partközeli, sekély vízben, ahol egyedül fürdőzött. A közelben lévők azonnal a segítségére siettek, a partra húzták, és megkezdték az újraélesztését. A szabadstrandra mentőhelikoptert is riasztottak, de minden igyekezet ellenére sem tudták megmenteni az idős kaposvári férfi életét. 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.