Meghalt egy idős férfi a Balatonban

Az nyolcvanöt éves férfihoz mentőhelikopter is érkezett, de nem sikerült megmenteni.

Forrás: Somogy vármegyei hírportál2024. 08. 01. 14:58
Fotó: Vasvári Tamás
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ismét tragédia történt a Balatonban: hétfőn egy 85 éves kaposvári férfi a fonyódi Tungsram-strandon feltehetően rosszul lett, és elesett a partközeli, sekély vízben, ahol egyedül fürdőzött – adta hírül a Somogy vármegyei hírportál (Sonline). Mint írták, a közelben lévők azonnal a segítségére siettek, a partra húzták, és megkezdték az újraélesztését. A szabadstrandra mentőhelikoptert is riasztottak, de minden igyekezet ellenére sem tudták megmenteni az idős kaposvári férfi életét. 

A Sonline megkereste Orbán Zoltánt, a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjét, aki elmondta, hogy a rendőrség közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja a haláleset körülményeit.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Vasvári Tamás)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.