Meghalt egy sofőr az M7-esen

Keresztbe fordult kamionjával a Szegerdői pihenőnél.

2024. 08. 25. 18:00
Üllõ, 2023. szeptember 7.
Összeroncsolódott kamion 2023. szeptember 7-én az M4-es autóutat az M0-ssal összekötõ útszakaszon, Üllõnél, ahol három kamion összeütközött. Az utolsó szerelvény sofõrje, egy 64 éves férfi a helyszínen meghalt.
MTI/Mihádák Zoltán
Fotó: MTI/Mihádák Zoltán
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Meghalt annak a kamionnak a sofőrje, amely keresztbe fordult az M7-es autópályán Budapest felé a Szegerdői pihenőhely kihajtójánál vasárnap kora délután – tájékoztatta az Országos Mentőszolgálat az MTI-t.

A férfi nem a baleset, hanem rosszullét következtében vesztette életét.

Korábban az Útinform arról számolt be, hogy a jármű a 178-as kilométernél a Budapest felé vezető sávokat teljesen elzárta, így leállt a forgalom.

 

Vasárnapi dugó az autópályán

Az Útinform tájékoztatása szerint a késő délutáni órákban sokan tartanak a főváros irányába az M7-es autópályán, ezért a Balatonvilágos és Székesfehérvár közötti szakaszon, valamint a 7-es főúton Enying és Lepsény között erős a járműmozgás, szinte egybefüggő torlódás tapasztalható. A Balaton északi partjáról javasolják a 8-as főút–Székesfehérvár–M7-es autópálya útvonalat, a déli partról útnak indulók pedig, ha tehetik, az M6-os autópálya felé kerüljenek.

Az M7-es autópályán Letenye felé,

Polgárdi térségében teljes terjedelmében ég egy jármű.

A 78-as kilométernél a forgalom egy sávon halad.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Mihádák Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.