Megszólalt a 24 éve eltűnt Till Tamás édesapja

Huszonnégy évvel az eltűnése után került elő a kisfiú holtteste.

Forrás: 24.hu2024. 08. 01. 12:42
Till Tamás Forrás: baon.hu
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az elmúlt 24 évben minden napunk arról szólt a feleségemmel, hogy kerestük Tamást. Vannak még nyitott kérdések, ezt még meg kell emésztenünk – fogalmazott Till Tamás édesapja a 24.hu-nak. 

A portál felidézi, Tamás 11 éves volt, amikor elment a vadasparkba biciklivel, de többé nem tért haza. A gyermeket évtizedekig eltűntként keresték, azonban áttörést hozott az ügyben egy júniusi információ. A fiú maradványait egy bajai tanya melléképületében, a beton alatt elásva találták meg az eltűnése után 24 évvel. Az édesapa azzal folytatta, 

két napja tudtuk meg a feleségemmel, hogy megtalálhatták Tamás maradványait. Hallottuk, hogy sajtótájékoztatót tartottak ma az ügyben, de hivatalosan még nem tájékoztattak bennünket a fejleményekről.

Till Mátyás hozzáfűzte, most még rengeteg érzés kavarog benne. 

Nem lehet tudni, hogy az a jobb, hogy meglett, vagy az, ha nem került volna elő. Amíg nem kapunk hivatalos tájékoztatást az ügyben, addig nem szeretnék most ennél többet mondani

– tette hozzá. A rendőrség csütörtökön arról tájékoztatott, hogy emberölés gyanúja miatt indítottak nyomozást az ügyben, de eddig még senkit sem hallgattak ki gyanúsítottként. Kövecs Máté, a Bács-Kiskun Vármegyei Főügyészség helyettes szóvivője a portálnak azt mondta, hogy az ügy felderítési szakban van, és folyamatos az együttműködés a rendőrség és az ügyészség között, de a nyomozás érdekei miatt ennél több információt nem adhat az ügyben.

 

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.