Till Tamás földi maradványai kerülhettek elő a padlódeszkák alól

Negyedszázados hátborzongató rejtély oldódhat meg.

Forrás: BorsOnline2024. 07. 31. 14:14
Old,Type,Of,Outdoor,Refrigerator,,A,Wooden,Building,Covered,With,faház
illusztráció Fotó: Shutterstock
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Biciklivel indult útnak bajai otthonából a vadasparkba Till Tamás 2000 tavaszán. A szülei soha többé nem látták a tizenegy éves fiút. Bár a legtöbben biztosra veszik, hogy a gyermek meghalt, a szülei a mai napig bizonytalanságban élnek – írja a BorsOnline. 

A portálnak három éve megszólalt az eltűnt fiú édesanya, aki azt mondja, szerinte egyszerű magyarázat van gyermeke eltűnésére. 

Hiszünk benne, hogy Tamás egyszer hazatér. Nincs olyan nap, hogy ne gondolnánk rá, hogy milyen ember lett belőle. Abban biztosak vagyunk, hogy egy teljesen egyszerű magyarázat van az eltűnésére

– fogalmazott akkor, most azonban hátborzongató hír kezdett terjedni a környéken. A Sugóparti Hírek nevű Facebook-oldal ugyanis arról adott hírt, hogy egyre több helyi állítja, hogy a napokban egy közeli tanyai házat megvásárolt valaki, aki fel szeretné azt újítani és 

a padlózat feltörésekor egy gyermek csontvázára bukkant.

Hogy ezek Till Tamás földi maradványai-e, egyelőre nem lehet tudni, ezt a szakértői vizsgálat állapítja majd meg. A portál azonban megkereste az Országos és a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányságot, valóban találtak-e a környéken gyermekcsontvázat és feltételezhető-e, hogy az az eltűnt kisfiúé. 

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.