Orbán Viktor gratulált az ötödik párizsi magyar aranyérmesnek

A magyar vér nem válik vízzé! – fogalmazott a miniszterelnök.

Forrás: Orbán Viktor Facebook-oldala2024. 08. 09. 22:50
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Köszönjük, Márton Viviána! A magyar vér nem válik vízzé! – írta Orbán Viktor miniszterelnök a Facebook-oldalán. Mint arról a Magyar Nemzet beszámolt, megszerezte a 2024-es párizsi olimpia ötödik magyar aranyérmét Márton Viviána, aki 18 évesen felért a csúcsra, ugyanis győzedelmeskedett tekvandó női 67 kg-os súlycsoportjában. A magyar tini végigverte a döntőig a sportág legjobbjait, majd a döntőben két menetben legyőzte a világbajnoki ezüstérmes és kétszeres Eb-harmadik szerb Alekszandra Perisicset. Márton Viviána a magyar csapat ötödik aranyát, egyben a tizenötödik érmét szerezte, tekvandóban ez Magyarország első olimpiai érme.

Borítókép forrása: Orbán Viktor Facebook-oldala

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.