Tovább erőlteti az illegális bevándorlás támogatását az Európai Unió

Bakondi György szerint az EU súlyos belbiztonsági helyzetet idéz elő a migránsok beengedésével.

2024. 08. 02. 9:59
Röszke, 2015. szeptember 15. Migránsok a határ szerb oldalán a magyar oldalon álló rendőrnőkkel szemben a magyar-szerb határon, Röszke térségében 2015. szeptember 15-én. Ezen a napon hatályba léptek a migrációs helyzet miatti új szabályozások. MTI Fotó: Ujvári Sándor Fotó: Ujvári Sándor
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Politikai és ideológiai megfontolásból az Európai Unió a Soros-terv alapján változatlanul be akar engedni évi egymillió illegális bevándorlót, ami súlyos belbiztonsági helyzetet idéz elő a kontinensen – jelentette ki a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója a TV2 Mokka című műsorában péntek reggel.
Bakondi György azt mondta, az elhatározás emellett társadalmi, politikai, kulturális és vallási hatásokkal is jár, majd kiemelte, 

a Németországba érkezett illegális bevándorlók három év után már állampolgárságot kapnak, szavazati joggal együtt. El lehet képzelni, hogy az újonnan bevándorolt muszlim tömegek nem a konzervatív, keresztény pártokra fognak szavazni.

Bakondi György szerint az Európai Egyesült Államok létrehozása és a nemzeti keretek fellazítása olyan politikai és ideológiai cél, amelynek megvalósításához fontos eszköz az illegális bevándorlás.

 Úgy fogalmazott: Magyarországnak történelmi küldetése van abban, hogy oltalmazza a magyar embereket és az EU-t saját elképzeléseinek súlyos következményeitől.

A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója hangsúlyozta, határőrizet és kerítés nélkül évente 4-600 ezer illegális bevándorló haladna át Magyarországon, hozzátéve, ez a közbiztonságot, közrendet és a magyarok biztonságérzetét alapjaiban rendítette volna meg.

A kormány elkötelezett a magyar emberek érdekeinek védelme és a belső biztonság megőrzése mellett

– jelentette ki a belbiztonsági főtanácsadó.


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.