Tragikus baleset történt Ács közelében az M1-es autópályán

Egy kamion a szalagkorlátot átszakítva törte össze az áldozatok autóját.

Forrás: Tények2024. 08. 29. 17:03
Kecskemét, 2023. július 3.
Összeroncsolódott személygépkocsi az M5-ös autópálya kecskeméti szakaszán 2023. július 3-án. Hárman meghaltak, miután egy Szeged felé tartó autó átrepült a szalagkorlát felett, és egy másik autónak ütközött.
MTI/Donka Ferenc
Fotó: MTI/Donka Ferenc
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Halálos baleset történt az M1-es autópályán Ács közelében kedd este. Egy 62 éves férfi és 54 éves felesége szörnyethaltak, miután autójukat letarolta egy kamion, majd egy autókat szállító trélernek préselte – közölte a Tények.

A török rendszámú kamionos elaludhatott vezetés közben, a szalagkorlátnak csapódott, átszakította azt, ekkor ütközött a szemből érkező család autójának és a trélernek nyomta. Négy helyről riasztották a tűzoltókat, akik azt autóba szorult két testet kiemelték, de a mentők 

már nem tudták megmenteni a házaspár életét.

A kamionost a rendőrök őrizetbe vették és büntetőeljárást indítottak ellene. A szabálytalanul parkoló tréler sofőrje ellen szabálysértési eljárás indult.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Donka Ferenc)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.