Tragikus baleset történt hajnalban az M3-as autópályán

A balesetben életét vesztette egy fiatal nő, aki gyermeket várt.

Forrás: Boon2024. 08. 18. 15:25
Forrás: Facebook/Mezőkövesd Képekben
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vasárnap hajnalban, 1 óra 40 perc körül halálos baleset történt. Két, azonos irányba – Nyíregyháza felé – tartó jármű az M3-as autópálya 125. kilométerszelvényénél összeütközött, Mezőkövesd közelében – közölte a Boon

A balesetben két jármű, egy furgon – ami felborult –, valamint egy személyautó volt érintett. A külső sávban haladó autóban 

egy húszas éveiben járó pár ült, a fiatal nő várandós volt. A karambol olyan erejű volt, hogy a fiatal nő életét nem lehetett megmenteni, a helyszínen meghalt.

Hátulról egy ukrán rendszámú autó hajtott beléjük, így a lendülettől nekicsapódtak a belső sáv elválasztókorlátjának, a jármű keresztbe állt a pályán. Egy osztrák autó a váratlan helyzetben beléjük rohant, valószínűleg ez okozhatta a fiatal nő halálát. 

A balesetben a fiatal nőn kívül még hárman sérültek meg.

A mezőkövesdi hivatásos tűzoltóknak feszítővágó segítségével, a mentőkkel közreműködve egy embert kellett kimenteniük az egyik járműből.

A rendőrök a helyszínelés és műszaki mentés idejére az autópálya Nyíregyháza felé tartó szakaszát teljes szélességében lezárták, a forgalmat Füzesabonynál terelték le és Mezőkövesdnél lehetett visszatérni a gyorsforgalmi útra.

Borítókép: A balesetről készült kép (Forrás: Facebook/Mezőkövesd Képekben)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.