Váratlan fordulat: megállapodott a 4iG és az RTL a Bajnokok Ligája közvetítéséről

Fontos hír ez a focirajongóknak.

2024. 08. 13. 12:09
Illusztráció Fotó: A kép illusztráció Forrás: jeshoots.com
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Stratégiai megállapodást kötött az RTL Magyarország a 4iG Csoporttal– írta a 4iG közleményében, kiemelve, hogy 2025. január 1-jétől a 4iG a magyar piacon egyedüli telekommunikációs szolgáltatóként értékesítheti az RTL Magyarország streamingszolgáltatását, az RTL+-t.

Ennek értelmében a 4iG Csoport – a Vodafone Magyarország és a Digi – ügyfelei akár előfizetésük részeként, egyetlen televíziós platformról érhetik el az RTL+ teljes kínálatát, beleértve az UEFA Bajnokok Ligájának 192 magyar kommentárral közvetített mérkőzését, továbbá az RTL saját gyártású sorozatainak és reality műsorainak legújabb és korábbi évadait, valamint nemzetközi sikerfilmek és sorozatok magyar szinkronos változatát.

A közlés szerint a két vállalat megállapodott az RTL Magyarország 12 csatornás portfóliójának terjesztésében is, mely magába foglalja a médiavállalat 2023 decemberében indult négy új, második generációs csatornáját. „Ezáltal a 4iG Csoport minden ügyfele számára elérhetők lesznek a RTL, RTL KETTŐ, RTL HÁROM, RTL GOLD, RTL OTTHON, Film+, Sorozat+, Cool TV, Muzsika TV, Kölyökklub, Moziklub, Sorozatklub televíziós csatornák a választott előfizetési csomagtól függően. Ennek megfelelően az RTL továbbra is elérhető marad a szabadon fogható mindigTV szolgáltatásban” – sorolták.

Fekete Péter, a 4iG Csoport igazgatósági tagja a megállapodást fontos mérföldkőnek nevezte a 4iG Csoport életében, mint fogalmazott:

A vállalatcsoportunk az egyedüli hazai távközlési szolgáltató, amely jövő év januárjától az RTL Magyarország teljes portfólióját biztosíthatja ügyfeleinek, legyen szó lineáris televízióról, streamingszolgáltatásról vagy szabadon fogható csatornáról.

A 4iG Csoport a fentieken túl az új One márkanév alatt további, az RTL streamingszolgáltatását érintő és a hazai piacon egyedülálló tv-előfizetési csomagokkal készül. Ennek részleteiről azonban csak később tájékoztatnak majd.

A budapesti székhelyű, magyar többségi tulajdonú 4iG Magyarország és a nyugat-balkáni régió egyik vezető, integrált szolgáltatásokat nyújtó távközlési és informatikai vállalatcsoportja, amely az űripar és a védelmi technológiák területén is jelen van. A 4iG Csoport Magyarországon, Montenegróban, Albániában és Izraelben több mint 8000 munkavállalót foglalkoztat.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.