Világsztár járja Budapest utcáit + fotók

Chiara Ferragni az Instagram-oldalán jelezte a követőinek, hogy itt van Budapesten.

2024. 08. 30. 9:23
Velence, 2019. szeptember 4.
Chiara Ferragni olasz divatbloggernõ, divattervezõ a Chiara Ferragni – Unposted címû dokumentumfilmje bemutatója alkalmából tartott fotózáson a 76. Velencei Filmfesztiválon 2019. szeptember 4-én. A filmes seregszemle szeptember 7-ig tart.
MTI/EPA/ANSA/Claudio Onorati
Fotó: MTI/EPA/ANSA/Claudio Onorati
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Chiara Ferragni Budapest utcáit járja – írta meg a Bors. A 37 éves olasz divattervezőt, influenszert és modellt közel 30 millióan követik Instagramon, komoly befolyással bír a divat világában. Legutóbb viszont inkább a botrányával és a magánéleti válságával került a rivaldafénybe.

Igencsak nagy port kavart, amikor megtévesztette a fogyasztóit, hiszen a 2023-as kampányából befolyó összeget egy gyermekkórháznak kellett volna adnia, de ez nem pontosan így történt. Ezért

egymillió eurós bírságot szabtak ki rá, amit ő sírva vett tudomásul,

és az Instagram-oldalán könyörgött a rajongói bocsánatáért. Mindeközben a házassága is hullámvölgybe került, s bár szerették volna megmenteni az olasz rapperrel a kapcsolatukat, nem sikerült.

Chiara Ferragni járja Budapestet (Fotó: Bors)

A nő az Instagram-oldalán jelezte a követőinek, hogy itt van Budapesten, ráadásul nem egy hotelszobában:

járja a várost, kíváncsi minden nevezetességre.

A minap például ellátogatott a Halászbástyához és a Vajdahunyad várához, később egy múzeum felé vette az irányt.

A fotók tanúsága szerint nagyon tetszik neki a fővárosunk, hiszen előszeretettel posztol arról, hogy éppen hol jár. A nő valószínűleg a Budapest Central European Fashion Weekre érkezett, ami jelenleg is zajlik, és olyan hazai tervezők is megmutatják a munkáikat, mint a Nanushka, Richard Demeter vagy a Tomcsanyi.

A divathét fő helyszíne a Szépművészeti Múzeum épülete, a Fashion Hub sokszínű, főként a Z-generációra fókuszáló programjainak pedig az Andrássy úti Hungarian Art and Business épülete ad otthont. Az esemény a tradíciók és a modernitás, az értékőrzés és a kortárs szellemiségének találkozását hozza el a nagyközönség számára.

Borítókép: Chiara Ferragni (Fotó: MTI/EPA/ANSA/Claudio Onorati)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.