A metró hétfőtől újra megáll a Batthyány téren

Jövő héten visszaállhat a megszokott forgalmi rend.

Forrás: BKK2024. 09. 22. 14:18
metró
Forrás: BKK
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A hétvégi tetőzés után elkezdett csökkenni a Duna vízszintje Budapesten, ezért jövő héten várhatóan több vonalon is helyreállhat a közlekedés. Az M2-es metró hétfőn üzemkezdettől már megáll a Batthyány téren – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

Hétfőtől az utasok újra le- és felszállhatnak az M2-es metróra a Batthyány téren. 

Azonban a H5-ös HÉV ezen a napon még nem fog közlekedni eddig az állomásig,

a HÉV-re továbbra is a Margit híd, budai hídfőnél lehet majd felszállni.

Az előrejelzések szerint szeptember 24-én, kedden a 19-es villamos újra a teljes vonalán, azaz a Bécsi út/Vörösvári út és Kelenföld vasútállomás között jár majd. Ezzel párhuzamosan a 41-es villamos is szintén az eredeti útvonalán, a Bécsi út/Vörösvári úttól a Batthyány téren át a Kamaraerdei Ifjúsági Parkig fog közlekedni.

A HÉV várhatóan szeptember 25-én, szerdától fog újra a Batthyány térig járni, ettől a naptól a Margit hídnál ideiglenesen lezárt kerékpárút is újra használható lesz.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: BKK)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.