A tíz legerősebb mondat Magyar Péter volt barátnőjének interjújából

Összegyűjtöttük Vogel Evelin tíz legerősebb állítását, amelyből kiderül, a Tisza Párt elnöke nem az, akinek látszik.

2024. 09. 25. 11:55
Magyar Péter és Vogel Evelin (Fotó: Havran Zoltán)
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Megdöbbentő részletek derültek ki abból az exkluzív videós interjúból, amit az Index készített Magyar Péter volt barátnőjével. Összegyűjtöttük Vogel Evelin tíz legerősebb állítását, amelyből kiderül, a Tisza Párt elnöke nem az, akinek látszik.

1. „Ő alapvetően nem egy bátor ember, ő az az ember, aki feltett mindent egy lapra. Neki nem volt elképzelése, meggyőződése, ő nem akart változást az országban. Mindig nagy volt a szája, de valójában ő a biztosra játszott.”

2. „Belül ő azt érezte, hogy most ő majd megmutatja, hogy most ő majd végre kiáll a fényre, hogy valahogy bosszút áll. Talán ez volt az, ami magabiztosságot adott neki, ezek a dolgok hajtották őt.”

3. „A meghallgatás előtt egy-két órával a kezembe nyomott dokumentumokat, laptopot, pendrive-ot és mondta, hogy azonnal tüntessem őket el, hogy dugjam el őket.”

4. „Persze mondhatjuk azt, hogy a politikusok ígérgetnek, és ez tök normális, de ez nem normális.”

5. „Nehéz eset volt, és amit mondott, a visszajelzései negatívak voltak, mindenki, aki neki dolgozik, rossz, rosszul végzi a dolgát, mindenki hülye, mindenki agyhalott. Nagyon sokszor ezt mondta és valójában az én munkámat is lesz…rozta.”

6. „És én nem szoktam annyira félni valójában, de amikor egy nővel szemben áll egy férfi, aki minden dühét, erejét, hangját kiadja, az nagyon ijesztő tud lenni egy nő számára. És ha jól emlékszem én akkor sírva is fakadtam vagy később. 

Láttam, hogy ül a gyerek az autóban és sír. Ez volt az a pont, amikor elgondolkodtam, hogy mi az, amit én áldozok fel és miért. Mi a cél valójában? Ha az egyetlen cél ebben az egészben az, hogy Péter bosszúját támogassam, hogy Péter fényre lépését támogassam, hogy ő végre valaki lehessen, akkor nem szeretnék több áldozatot hozni, köszönöm.”

7. „Annyira nem bánja, ha szakítunk, mert úgyis bármelyik nőt megkaphatja ebben a pozícióban, ebben az országban.”

8. „Az, hogy miért juthatott el idáig, nem csak rajta múlt.”

9. „– Ő nem az, aminek látszik. 

– Szerinted kicsoda valójában Magyar Péter? 

– Erre a kérdésre nem is merek válaszolni.”

10. „– Mi fog történni azután, hogy ez az interjú nyilvánosságra kerül? 

– Nagyon mérges lesz, dühös. De azt fogja mondani, hogy ő erre számított, sőt talán azt is, hogy ez a Fidesz műve, mert nyilván mindenre ez a válasza. És hogy velem mit fog csinálni, azt nem tudom, de remélem, a családomat nem bántja. Nem mondom azt, hogy bármire képes, de sok mindenre képes. 

– De félsz?

– Hashtag ne félj, nem félek, de bízom abban, hogy nem fog teljesen megőrülni.”

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.