Eltűnt egy 17 éves fiú Budapest belvárosából

Hétfő óta nem találják a fiatalt, a rendőrök a lakosság segítségét kérik.

2024. 09. 18. 14:16
rendőrautó
illusztráció Fotó: Police
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 17 éves fiú szeptember 16-án 16.45 és 19.30 közti időben az V. kerületi otthonából ismeretlen helyre távozott, a rendőrök jelenleg is keresik.

Németh Kornél körülbelül 183 centiméter magas, szőkésbarna hajú, szemüveges. Az eltűnésekor világos farmernadrágot, fekete sportcipőt és sötétkék esőkabátot viselt.

Egy Facebook-bejegyzésben azt írják, rendezett körülményei ellenére, minden ok és előzmény nélkül tűnt el. Kiemelték azt is:

Kornél hazaért az iskolából, lepakolt, beszélt a kedvesével, anyukájával. Majd egy-két óra múlva nem érte el senki, azóta nem tudnak róla semmit.

A rendőrség kéri, hogy aki a fiú tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80/555-111-es telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon – írja a Police.hu.

Borítókép: Illusztrácó (Forrás: Police.hu)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.