Vakmerő biciklis hajtott végig az elárasztott partszakaszon

Érdekes mutatvány.

2024. 09. 18. 11:50
LAB_5276
Fotó: Ladóczki Balázs
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy biciklis végighajtott egy elárasztott győri partszakaszon, amelyet az emelkedő vízszint miatt teljesen ellepett a Duna. A térdig érő víz ellenére a férfi sikeresen végigment az úton. Az árvízvédelmi szakemberek előzetesen figyelmeztettek, hogy az ilyen mutatványok veszélyesek lehetnek.

Ahogyan azt korábban megírtuk ma hajnalban betört Budapestre az árvíz, miután napok óta emelkedett a Duna vízszintje az intenzív esőzések miatt. Az elmúlt napokban a szakemberek és a honvédség folyamatosan dolgoztak a gátak megerősítésén, illetve a mobil gátak telepítésén, de a víz reggelre átlépte a kritikus szintet, és elérte a főváros alacsonyan fekvő rakparti szakaszát. 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Ladóczki Balázs)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.