Gulyás Gergely: A diktatúrát kiszolgálókkal egy listán indult a Momentum + videó

A miniszter emlékeztetett: a Fidesz létrejöttének a legfőbb oka az volt, hogy Magyarországon szabadság legyen.

2024. 09. 30. 20:48
GULYÁS Gergely

Az Országgyűlés plenáris ülése
Fotó: MTI/Bruzák Noémi
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– A magyar Országgyűlésben olyanok, akik egy diktatúrában nem a diktatúrát szolgálták ki, hanem a diktatúra ellen demokráciáért, szabadságért küzdöttek, azok a Fidesz padsoraiban ülnek – mondta Gulyás Gergely Fekete-Győr Andrásnak a parlamentben.

A Miniszterelnökséget vezető miniszter jelezte, hogy ilyen a miniszterelnök, a házelnök, akik pedig egy diktatúrát kiszolgáltak, Gyurcsány Ferenc és csapata volt, akikkel a Momentum egy listán indult.

Nehogy már önök legyenek azok, akik megkérdőjelezik a Fidesznek a demokrácia iránti elkötelezettségét, már csak azért sem, mert a Fidesz létrejöttének a legfőbb oka az volt, hogy Magyarországon szabadság és demokrácia legyen, és adott esetben a parlamentben bárki szabadon hülyeségeket beszélhessen

– tette hozzá a miniszter.

 

Borítókép: Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter (Fotó: MTI/Bruzák Noémi)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.