Hatalmas paródia Magyar Péterről

A Fair Right TikTok-csatorna mutatott görbe tükröt a Tisza Párt Dunánál pózoló elnökének.

2024. 09. 22. 12:23
Kürt Magyar Péter
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Magyar Péter árvízvédelmi túlkapásait parodizálta a Fair Right TikTok-csatorna – írta meg a Mandiner.

A mintegy egyperces felvételen a Tisza Párt elnökét megtestesítő influenszer, Varga Ádám – aki a Pesti Srácok munkatársa is –  az Eyjafjallajökull vulkán mellől jelentkezik be, „ami a Fidesz elhibázott gazdaságpolitikájának köszönhetően épp a napokban tört ki” – hangzik el.

A képzeletbeli „élőzés” ezután azzal folytatódik, hogy követelik, Orbán Viktor miniszterelnök utazzon Izlandra, és „segítsen megépíteni a hömpölygő láva elleni védelmet. Orbán Balázs pedig a propagandatévés vitája helyett szintén jöjjön ide, és segítsen megépíteni a lávagátat” – utalt az influenszer arra, hogy Magyar Péter visszautasította a a köztévé meghívását az Orbán Balázzsal való vitára.

„Ezalatt a Tisza Párt tízmillió önkéntese puszta kézzel tereli el a hömpölygő lávát” – teszi hozzá Magyar Pétert utánozva az influenszer.

A paródiavideót alább tekintheti meg:

Borítókép: Magyar Péter (Forrás: Magyar Péter Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.