Iskolatáskákra szakosodott tolvajt keres a rendőrség

A lakosság segítségét kérik.

Forrás: Police2024. 09. 24. 17:22
rendőrautó
illusztráció Fotó: Police
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az alábbi képen látható férfi szeptember 5-én, nem sokkal fél kettő után Székesfehérváron, az Arany János utca 8. szám alatt lévő Szent Anna-kápolnához közeli lépcsőről két iskolatáskát ellopott. Az elkövető közepes testalkatú férfi, az elkövetéskor világos baseballsapkát, hosszú nadrágot és világos edzőcipőt viselt – írja a rendőrségi portál

A rendőrség azt kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri vagy tud valamit az ügyről, jelentkezzen személyesen a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-22/541-600-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Forrás: Police

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.