Vogel Evelin tudta, hogy Magyar Péter dühös lesz, ha kiderül az igazság, de erre nem számított

„Büszke nő, anya vagyok, ezt nem hagyom, hogy elvegyék" – mondta az Indexnek Magyar Péter volt párja.

2024. 09. 25. 19:04
Vogel Evelin kitáltal a Magyar Péterrel való kapcsolatáról Forrás: Index, képernyőfotó
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Továbbra is folytatódik az üzenetváltás Magyar Péter egykori kedvese, Vogel Evelin és a Tisza Párt elnöke között. Magyar Péter egykori párja mesélt az Indexnek kapcsolatukról, a pártalakítás kezdeti időszakáról, majd szakításukról. 

Magyar Péter Facebook-bejegyzésben válaszolt, és egyebek mellett közölte, zsarolás miatt feljelentést tesz korábbi szerelme ellen. Vogel Evelin erre reagálva közölte szerda délután:

Számítottam rá, hogy Péter agresszívan fog reagálni, ha elmondom a történetünket a nyilvánosságnak. Arra azonban nem gondoltam, hogy ilyeneket állít majd rólam. Büszke nő, anya vagyok, ezt nem hagyom, hogy elvegyék

 – kezdte közösségi oldalán közzétett bejegyzésében Vogel Evelin, Magyar Péter volt barátnője. Állítja, ő nem zsarolta meg a Tisza Párt elnökét, de más tagjait sem.

Mint ahogyan arról beszámoltunk, zsarolással vádolta és feljelentéssel fenyegette a volt barátnőjét Magyar Péter, a szakításuk körülményein kívül gyakorlatilag semmit nem cáfolt Vogel Evelin érdemi állításai közül. A Tisza Párt elnöke a közösségi oldalán közzétett posztjában szó nélkül hagyta az Indexen megjelent interjúban elhangzottak nagy részét, többek között azt, hogy agresszívan, fenyegetően lépett fel korábban Vogellel szemben, és azt sem tagadta, hogy az ügyészségi meghallgatása előtt a volt barátnőjét kérte meg, hogy rejtsen el minden dokumentumot és adatrögzítő eszközt.

Az Indexhez eljuttatott válaszában Magyar Péter volt kedvese úgy fogalmazott: 

Éppen Péter volt az, aki folyamatosan olyan hangulatot teremtett, melyben nehéz volt már létezni, nem csak nekem. Az ígérgetésre, a kamuzásra, a játszmákra, a manipulációra, a feszültségkeltésre nemcsak egy kapcsolatot, de egy szervezetet sem lehet felépíteni, nemhogy országot ilyen elvek mentén vezetni.

Hozzátette, „ha az exem tényleg beváltja a fenyegetését és feljelent, akkor nem fogok tudni mást tenni, mint megvédeni magam a nyilvánosság előtt, egyedül, nőként. Erőből, indulatból erőszakosan elnyomni valakit, mint ahogy most velem teszi, teszik, abból semmi építő nem születik.”

Vogel Evelin bejegyzésében azt írta: Péter! Te tudod, hogy soha nem akartam ártani neked, és most sem tettem. Tisztában vagy a közös múltunkkal, a szép részekkel, a vitákkal, a helyzetekkel, amin átmentünk. Innen pontosan tudod, magadban, legbelül, hogy semmi olyat nem mondtam, ami igazán ártana neked vagy a közösségünknek, a pártnak, ami ugyanúgy a te gyereked, mint az enyém is. Vannak dolgok, amiket azonban meg kell ismerniük az embereknek. Én ugyanis még mindig hiszek egy valódi változás lehetőségében, de attól félek, pont a te személyiséged lesz ennek az akadálya. Péter! Értsd meg! Ennyi rengeteg ember hitét nem rombolhatod le!

– írta bejegyzésében Vogel Evelin, aki felteszi a kérdést a Tisza Párt elnökének: „Arról miért nem írtál, miként fenyegettetek Márkkal? Arról miért nem beszélsz, hogy mi történt, amikor elmentem hozzád a cuccaimért? Miért nem említed, hogyan fantáziáltál a fiam sorsáról, ha nem teszem meg, amit akarsz? Miért nem írsz arról, hogyan mentél el anyukámhoz, hogy rajta keresztül gyakorolj nyomást rám?”

Engem többé már nem tudsz megijeszteni!

 – jelentette ki bejegyzése végén.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.